MEIKKAUS
meikkausjamaskeeraus.fi Meikkauspalvelut ja kurssit Vantaa ja Uusimaa juhlameikki 75 €
meikkausjamaskeeraus.fi Meikkauspalvelut ja kurssit Vantaa ja Uusimaa häämeikki 155 €
meikkausjamaskeeraus.fi Meikkauspalvelut ja kurssit Vantaa ja Uusimaa päivämeikki 55 € kevyt meikki kuvausmeikki
meikkausjamaskeeraus.fi Meikkauspalvelut ja kurssit Vantaa ja Uusimaa

JUHLAMEIKKI 75 €


Juhlameikki on juhlailmeen viimeistelijä. Juhlameikki korostaa omaa persoonaa ja nostaa esiin piirteitäsi. Juhlameikissä varjostukset ja kontrastit oikeissa kohdissa ovat olennaisin asia. Sen lisäksi oikein valitut värisävyt viimeistelevät arvokkaan, silti luonnollisen vaikutelman. 


Juhlameikki hyvä tehdä valmiiksi hyvissä ajoin ennen juhlaa, jos se vain on aikataulujen puitteissa mahdollista. Meikki on parhaimmillaan levättyään kasvoilla hetken. Ennen juhlaa tai juhlan aikana voit tarvittaessa itse lisätä huulimeikkiä ja tehdä puuterilla viimeistelyn. 


Voimme käyttää meikissä omia, hyväksi havaitsemiasi tuotteita eli ota ihmeessä mukaan niitäkin! Voit myös tuoda asusi tai kuvan siitä.  Tietoa meikkiopastuksesta täällä

HÄÄMEIKKI 155 €

Sisältää koemeikin ja häämeikin juhlapäivänä

Lisämaksusta häämeikki on mahdollista toteuttaa omissa tiloissasi. Hinta sovitaan sijainnin mukaan ja siihen vaikuttaa myös, onko paikalla mahdollisesti muitakin juhlameikin haluavia.


Huolellisesti tehty häämeikki kestää koko juhlapäivän. Huulipunan tai -kiillon lisäily ja pieni puuterointi riittää yleensä meikin korjailuksi. Halutessasi voimme käydä  läpi kuinka meikkiä voi vahvistaa iltahämärän saapuessa ja keinovalojen syttyessä. 

Hyvä häämeikki toimii myös hääkuvissa. 

Häämeikki tehdään omiin värisävyihisi sopivaksi, käytetään kontrasteja ja häätyyliin sopivia tehosteita. Voit itse valita, mitä haluat kasvoissasi korostaa.


KOEMEIKKI

Koemeikissä pääset näkemään meikkisi sellaisena kuin se tulee hääpäivänäsi olemaan. Voit kertoa omat toiveesi ja halutessasi tuoda mukanasi lempituotteitasi tai vaikka juhlapäivää varten hankkimasi huulipunan. Mikäli sinulla ei oikein ole valmiina omia ideoita, saat koemeikin yhteydessä ehdotuksia ja vaihtoehtoja. Koemeikki on yhdessä tehty suunnitelma hääpäivän meikille.

PÄIVÄMEIKKI | KEVYT MEIKKI 55 €


Luonnollinen, persoonaasi ja omia piirteitäsi esiin tuova meikki valokuvausta varten tai muuhun erityiseen tilaisuuteen tehdään kevyempänä kuin juhlameikki ja hieman vähemmin kontrastein. Värien on tärkeää olla hyvin ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyihin sopivia. Päivämeikillä voidaan häivyttää sinua häiritseviä tekijöitä, kuten tummia silmänalusia, näppylöitä tai muita värieroja. Hyvä päivämeikki on kestävä, luonnollinen ja elävöittävä.


Tietoa meikkiopastuksesta täällä

RIPSET JA KULMAT  MEIKIN YHTEYDESSÄ

 

Kulmien muotoilu 10 €

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 15 €

Ripsien kestovärjäys 10 €

Ripsien ja kulmien värjäys (sis. kulmien muotoilun) 25 €


Anna-Riina "Anni" Zitting

Meikkaaja | puh.  045 237 0277


Maskeerauspalvelut yhteistyökumppanin kautta

Meikkaajakollegat tarvittaessa mukana kursseilla

ja isomman ryhmän meikkausvarauksissa

Muu Uusimaa